Nieuwbouwwoningen Plan Molenbeek in Nunspeet

Plan Molenbeek Fase 2A

Plan Molenbeek Fase 1B

Details

Locatie
Nunspeet

Opdrachtgever
– Lithos bouw & ontwikkeling
– Bemog Projectontwikkeling

Projectdetails

Wij zijn bezig met de bouw van nieuwbouwwoningen bij Plan Molenbeek. Dit doen we samen met de V.O.F. Molenbeek, Lithos bouw & ontwikkeling en Bemog Projectontwikkeling.

Fase 1B: 37 nieuwbouwwoningen met in totaal circa 285.000 gevelstenen met wildverband uitkrabben en traditioneel voegwerk.

Fase 2A: We zijn gestart met 35 woningen met circa 270.000 gevelstenen met wildverband uitkrabben en traditioneel voegwerk.

Komt ook uw project hier?

Een uitstekende samenwerking heeft geleid tot het opleveren van een prachtig project. Wij gaan ook graag aan de slag met uw project. Laat een bericht achter en vertel ons meer over uw project, dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk ook eens onze andere metselprojecten

Stadspark Keppeloord in Doetinchem

Stadspark Keppeloord in Doetinchem

Details LocatieStadspark Keppeloord in Doetinchem Projectontwikkelaar House2StartProjectdetails Wij metselen circa 60.000 gevelstenen voor 12 starterswoningen bij Stadspark Keppeloord in Doetinchem. Dit doen we samen met House2Start. Stadspark...

Detmerskazerne in Eefde

Detmerskazerne in Eefde

Details LocatieDetmerskazerne in Eefde ProjectontwikkelaarHegeman BouwgroepLoostadProjectdetails Wij metselen circa 420.000 gevelstenen voor 39 woningen bij Detmerskazerne in Eefde. Dit doen we samen met Hegeman Bouwgroep en Loostad. De veranda...

Boerenhof in Muiden

Boerenhof in Muiden

Wij metselen circa 110.000 gevelstenen voor 19 unieke woningen bij nieuwbouwproject Het Boerenhof in Muiden.